Tiox-C L-Glutathione COMPLEX VEGECAPS


Tiada Lagi Penyamaran
Langkah Pertama Untuk Menjadikan Anda Lebih Sihat dan Lebih Cantik

Apakah Tiox-C?

Tiox-C kini mempunyai 220mg L-Glutathione ringkas dan 220mg Vitamin C (Asid Askorbik). Fungsi utama vitamin C adalah untuk meneruskan glutathione (GSH) dalam bentuk ringkas supaya mereka dapat terus memberikan kesan pelindap kejutan radikal bebas. Formulasi oral yang unik dan sudah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Dirumuskan dapat menyuburkan kembali dan membangunkan tisu dengan kepekatan yang lebih tinggi, menukarkan mineral dan protein yang diperlukan dalam badan, meningkatkan sistem imun. Tiox-C GSH diperoleh daripada Setria®, satu pengeluar premium yang diiktiraf dari Jepun.

Kenapa Tiox-C?

Glutathione digunakan untuk mempromosikan kulit yang lebih sihat dalam industri kecantikan. Kajian menunjukkan penyerapan Setria® glutathione 250mg / hari akan mengurangkan kedut & meningkatkan keanjalan kulit.

Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, Glutathione and it’s antiaging and antimelanogenic effects (27 April 2017)

Tiox-C adalah ANTI OKSIDAN yang dapat menambahbaikkan kesemua anti oksidan lain dalam badan kita. Dengan Tiox-C, penyerapan semua vitamin dan rezim kecantikan akan meningkat untuk memenuhi permintaan badan kita.

Tahap glutathione akan mula menurun pada umur 20 tahun dan puncak penurunan adalah pada usia 60 tahun. Orang tua yang mengalami perubahan pigmentasi kulit dan kemerosotan kesihatan adalah disebabkan kurangnya L-Glutathione dalam badan. Tiox-C meningkatkan tindak balas imun badan dengan mengawal dan menanam semula sel imun, anda boleh mendapatkan semula KUALITI KEHIDUPAN yang sangat tinggi bersama dengan keluarga dan rakan anda.

Terdapat dalam kepekatan yang tinggi dalam hati, L-Glutathione menyahtoksikan tubuh dengan mengacau bahan asing seperti alkohol, ubat-ubatan (dadah), logam berat (mercuri / plumbum), toksin organik, racun perosak dan dikeluarkan melalui buah pinggang & hati.

Kenapa Vitamin C Diperlukan?


Vitamin C menaikkan tahap glutathione dan meningkatkan keupayaan perlindungan antioksidan keseluruhan dalam badan kita. L-Glutathione berfungsi intraselular manakala Vitamin C kebanyakannya extraselular, walaupun kedua-duanya wujud bersama di kedua-dua kawasan supaya lebih efisien.

(Am J Clin Nutr 1993; 58: 103-5)

Faktor-faktor yang Menurunkan Tahap Glutathione Anda


Stres
Insomnia

Kecederaan
Penyakit

Berat Badan
Diet Kurang Sihat

Cahaya Matahari
Sinaran

Imun
Cabaran

Pencemaran
Toksin

Tembakau
Alkohol

Ubat-ubatan

Penggunaan TIOX-C dalam jangka yang panjang akan mengakibatkan:


  • Pemutihan Kulit
  • Merah samar kulit & bibir
  • Kurangkan bintik gelap
  • Kulit licin dan tegas
  • Kulit berseri

Bila Dan Bagaimana Mengambil Tiox-C?


Satu hingga dua kapsul setiap hari, sebaiknya diambil satu jam sebelum makan, atau satu jam selepas makan. Kulit berseri dapat dilihat selama 2 – 4 minggu. Tidak diketahui dos berlebihan kerana tubuh anda sentiasa memerlukan L-Glutathione. Secara beransur-ansur, anda boleh mendapat kulit yang warna seragam dan BERCAHAYA. Pengambilan Tiox-C bersama dengan Vit-C dapat meningkatkan kesan positif.

Kebimbangan Biasa


Kesan kesihatan & antioksidan yang dibawa oleh Tiox-C adalah berterusan, kerana ia berfungsi pada tahap selular, menyahtoksikan anda dari dalam ke luar badan. Badan anda akan terus mengalami proses penuaan secara semula jadi sebaik sahaja anda berhenti mengambil Tiox-C.

Tiox-C diklasifikasikan sebagai suplemen kesihatan dan umumnya selamat untuk diambil.

Tiada kesan sampingan atau interaksi dengan dengan Tiox-C. Kesannya adalah kulit yang sihat & berseri.

Anda perlu minum air yang mencukupi setiap hari (8-10 gelas). Kejadian biasa seperti tekanan perut, najis yang busuk dan jerawat adalah bukti yang menunjukkan sebahagian daripada badan anda tengah mengalami Detoxifikasi. Kesan ini hanya sementara, oleh itu, anda boleh duduk, berehat dan menghayati ANDA YANG LEBIH SIHAT, CANTIK.

Walaupun pra-kursor telah ditunjukkan mampu meningkatkan tahap GSH, namun badan kita masih perlu menukar pra-kursor ke GSH. Oleh itu, GSH yang diambil melalui mulut sendiri mempunyai kadar penyerapan dan kepekatan yang lebih tinggi, oleh itu lebih unggul berbanding dengan pra-kursor glutathione.

Testimoni


Mengurangkan Bintik Umur

Mengurangkan Jerawat

Kulit Berseri & Cerah

Kulit Licin & Kukuh