Tentang Kami


Objektif utama dan visi syarikat adalah untuk membawa inovasi dan Penyelidikan & Pembangunan (R&D) kepada kompaun baru untuk kebaikan pengguna dengan harga yang kompetitif yang menyenangkan kuasa mampu milik pengguna. Tambahan pula, kita berusaha untuk menghasilkan produk terutamanya produk kecantikan dan kesihatan. Jadi datangnya Tiox-C, oral gluthathione ditambah dengan vitamin C, iaitu oral glutathione yang pertama dengan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.

Dan melalui penyelidikan yang mendalam, Oricell Deer Placenta telah diperkenalkan sebagai kapsul gelatin lembut (softgel) plasenta yang paling kuat di pasaran dengan mengandungi 450mg ekstrak plasenta rusa yang tulen.

Seiring dengan Essential Pro, gabungan hebat antara glutathione, CoQ10 dan ALA (Asid alfa lipoat), sebagai indikasi untuk kulit yang sihat dan halus, di samping untuk kesihatan dalaman. Kita akan kaji semula formulasi kita secara berterusan untuk memenuhi keperluan pasaran iaitu lebih sihat, gaya hidup yang lebih berkualiti, banyak produk kesihatan yang lebih inovatif akan diperkenalkan pada masa yang akan datang!