Tiox-C L-Glutathione COMPLEX VEGECAPS


Tiada Lagi Penyamaran

Langkah Pertama Untuk Menjadikan Anda Lebih Sihat dan Lebih Cantik

 

Apakah Tiox-C?

Tiox-C kini mempunyai 220mg L-Glutathione ringkas dan 220mg Vitamin C (Asid Askorbik). Fungsi utama vitamin C adalah untuk meneruskan glutathione (GSH) dalam bentuk ringkas supaya mereka dapat terus memberikan kesan pelindap kejutan radikal bebas. Formulasi oral yang unik dan sudah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Dirumuskan dapat menyuburkan kembali dan membangunkan tisu dengan kepekatan yang lebih tinggi, menukarkan mineral dan protein yang diperlukan dalam badan, meningkatkan sistem imun. Tiox-C GSH diperoleh daripada Setria®, satu pengeluar premium yang diiktiraf dari Jepun.

Kenapa Tiox-C?

Glutathione digunakan untuk mempromosikan kulit yang lebih sihat dalam industri kecantikan. Kajian menunjukkan penyerapan Setria® glutathione 250mg / hari akan mengurangkan kedut & meningkatkan keanjalan kulit.

Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, Glutathione and it's antiaging and antimelanogenic effects (27 April 2017)

Tiox-C adalah ANTI OKSIDAN yang dapat menambahbaikkan kesemua anti oksidan lain dalam badan kita. Dengan Tiox-C, penyerapan semua vitamin dan rezim kecantikan akan meningkat untuk memenuhi permintaan badan kita.

Tahap glutathione akan mula menurun pada umur 20 tahun dan puncak penurunan adalah pada usia 60 tahun. Orang tua yang mengalami perubahan pigmentasi kulit dan kemerosotan kesihatan adalah disebabkan kurangnya L-Glutathione dalam badan. Tiox-C meningkatkan tindak balas imun badan dengan mengawal dan menanam semula sel imun, anda boleh mendapatkan semula KUALITI KEHIDUPAN yang sangat tinggi bersama dengan keluarga dan rakan anda.

Terdapat dalam kepekatan yang tinggi dalam hati, L-Glutathione menyahtoksikan tubuh dengan mengacau bahan asing seperti alkohol, ubat-ubatan (dadah), logam berat (mercuri / plumbum), toksin organik, racun perosak dan dikeluarkan melalui buah pinggang & hati.Kenapa Vitamin C Diperlukan?


Faktor-faktor yang Menurunkan Tahap Glutathione Anda

 • Stres

  Insomnia

 • Kecederaan

  Penyakit

 • Berat Badan

  Diet Kurang Sihat

 • Cahaya Matahari

  Sinaran

 • Imun

  Cabaran

 • Pencemaran

  Toksin

 • Tembakau

  Alkohol

 • Ubat-ubatan


Penggunaan TIOX-C dalam jangka yang panjang akan mengakibatkan:

 • Pemutihan Kulit

 • Merah samar kulit & bibir

 • Kurangkan bintik gelap

 • Kulit licin dan tegas

 • Kulit berseri

Bila Dan Bagaimana Mengambil Tiox-C?

Satu hingga dua kapsul setiap hari, sebaiknya diambil satu jam sebelum makan, atau satu jam selepas makan. Kulit berseri dapat dilihat selama 2 - 4 minggu. Tidak diketahui dos berlebihan kerana tubuh anda sentiasa memerlukan L-Glutathione. Secara beransur-ansur, anda boleh mendapat kulit yang warna seragam dan BERCAHAYA. Pengambilan Tiox-C bersama dengan Vit-C dapat meningkatkan kesan positif.


Kebimbangan Biasa

 1. ADAKAH KESAN TIOX-C BERKEKAL PANJANG? KULIT SAYA AKAN KEMBALI KEPADA WARNA KULIT ASAL APABILA SAYA BERHENTI MENGAMBIL TIOX-C?

  Kesan kesihatan & antioksidan yang dibawa oleh Tiox-C adalah berterusan, kerana ia berfungsi pada tahap selular, menyahtoksikan anda dari dalam ke luar badan. Badan anda akan terus mengalami proses penuaan secara semula jadi sebaik sahaja anda berhenti mengambil Tiox-C.

 2. ADAKAH TIOX-C ITU UBAT?

  Tiox-C diklasifikasikan sebagai suplemen kesihatan dan umumnya selamat untuk diambil.

 3. ADAKAH KESAN SAMPINGAN DARIPADA PENGAMBILAN TIOX-C SECARA JANGKA PANJANG?

  Tiada kesan sampingan atau interaksi dengan dengan Tiox-C. Kesannya adalah kulit yang sihat & berseri.

 4. APA YANG SAYA HARUS JANGKAKAN APABILA BERMULANYA PENGAMBILAN TIOX-C?

  Anda perlu minum air yang mencukupi setiap hari (8-10 gelas). Kejadian biasa seperti tekanan perut, najis yang busuk dan jerawat adalah bukti yang menunjukkan sebahagian daripada badan anda tengah mengalami Detoxifikasi. Kesan ini hanya sementara, oleh itu, anda boleh duduk, berehat dan menghayati ANDA YANG LEBIH SIHAT, CANTIK.

 5. BOLEHKAH PRA-KURSOR GLUTATHIONE BERKESAN DALAM MENINGKATKAN TAHAP GSH DALAM BADAN KITA?

  Walaupun pra-kursor telah ditunjukkan mampu meningkatkan tahap GSH, namun badan kita masih perlu menukar pra-kursor ke GSH. Oleh itu, GSH yang diambil melalui mulut sendiri mempunyai kadar penyerapan dan kepekatan yang lebih tinggi, oleh itu lebih unggul berbanding dengan pra-kursor glutathione.


Testimoni